Korisnički centar

Prije najma

Koje su opcije plaćanja?

Za najam je potrebno imati kreditnu karticu koju će Trophy Rent a Car predautorizirati prije početka najma.

Koja je dobna granica za najam vozila?

Trophy Rent a Car traži da najmoprimac ima minimalno 18 godina, te posjeduje vozačku dozvolu.

Naplaćujete li iznos rezervacije prije najma?

Prije najma ćemo izvršiti predautorizaciju Vaše kreditne kartice. Po završetku najma izvrštiti ćemo naplatu.

Koje kreditne kartice prihvaćate?

Prihvaćamo kreditne i debitne kartice svih banaka. Dakle Mastercar, Maestro, Visa, American Express te Diners.

Rezervacije

Što ako nisam u mogućnosti preuzeti svoje vozilo?

Ako zbog bilo kojeg razloga niste u mogućnosti u dogovoreno vrijeme preuzeti svoje rezervirano vozilo važno je da nam se što prije obratite telefonski ili putem e-maila. Trophy Rent a Car zadržava pravo naplate troškova rezervacija u svim slučajevima neopravdanog otkaza ili ne preuzimanja vozila.

Mogu li promijeniti detalje rezervacije?

Lokaciju preuzimanja, vrstu vozila te vremenski period najma moguće je promijeniti do 48h prije preuzimanja vozila.

Napravio sam rezervaciju, ali nisam dobio potvrdu?

Na vašu e-mail adresu stići će potvrda rezervacije. Ukoliko ju ne dobijete provjerite upisane podatke. Ukoliko podatci odgovaraju javite nam se na e-mail ili telefon te ćemo provjeriti status Vaše rezervacije.

Preuzimanje

U kojim poslovnicama mogu preuzeti vozilo?

Trophy Rent a Car ima poslovnicu u Zagrebu, Savska Opatovina 42. Ukoliko Vam više odgovara nudimo i usluge preuzimanja vozila u Rijeci, Splitu ili Zadru uz dodatnu nadoplatu.

Do kada mogu preuzeti vozilo u poslovnici?

Poslovnica Jankomir otvorena je od 08.00h do 16.00h. Poslovnica na aeordoromu Franjo Tuđman otvorena je do 21.00h. Moguće je i preuzimanje nakon radnog vremena, ali ta se usluga dodatno naplaćuje.

Moram li brinuti o količini goriva prilikom preuzimanja vozila?

Vozila predajemo sa punim tankom goriva. Isto tako, prilikom vraćanja vozila nakon najma potrebno ga je vratiti sa punim tankom. Ukoliko se vozilo tako ne vrati, obračunati će se razlika u gorivu prema važećem cjeniku goriva. 

U svakom slučaju savjetujemo da prilikom preuzimanja provjerite razinu goriva, te ukoliko rezervoar nije pun obavijestite naše djelatnike kako bismo to zabilježili. 

Tijekom najma

Mogu li vozilom prelaziti granicu?

Moguće je vozilom prijeći u druge zemlje, ali navedenu uslugu je potrebno najaviti pošto se naplaćuje i potrebno je posjedovati tkz. zelenu kartu.

Mogu li dodati dodatnog vozača za vrijeme trajanja najma?

Moguće je dodati još jednu osobu kao vozača tijekom najma, ali potrebno je doći do naše poslovnice ili na drugi način poslati osobne podatke osobe koja bi bila vozač.

Mogu li s vozilom ići na trajket?

Putovanje trajektom je slobodno, no potrebno ga je najaviti jer se za takvo putovanje obračunava naknada. Naknadu možete odabrati i prilikom on-line rezervacije vozila.

Mogu li vozilo vratiti prije isteka najma?

Da, slobodni ste vozilo vratiti i prije završetka najma. U tom slučaju naplatiti će Vam se samo onoliki broj dana koje ste vozilo koristili.

Povrat vozila

U koju poslovnicu mogu vratiti vozilo?

Trophy Rent a Car vozila možete vratiti u bilo koju od naših poslovnica.

Što ako je vozilo oštećeno tokom najma?

Ukoliko ste imali odgovarajuće osiguranje tokom najma, štetu nećete morati platiti. Ukoliko ipak niste unaprijed platili dodatno osiguranje, a prilikom povratka vozila se utvrdi da je na njemu nastala šteta ona će biti naplaćena u skladu s unaprijed definiranim tarifama te kategoriji vozila. Najmoprimac je dužan i predati sve dokumente s očevida štete (policijski zapisnik i slično) te popuniti izjavu o nezgodi prilikom vraćanja vozila.

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE Više informacija »