Tvrtka

O nama

Trophy Rent a Car - Pobjedničko iskustvo najma vozila!

Trophy Rent a Car nudi usluge kratkoročnih i dugoročnih najmova osobnih vozila, lakih gospodarskih vozila, te najam i prodaju kampera.

Trophy Rent a Car sestrinska je tvrtka TRCZ Automobila, te je osnovan od strane stručnjaka sa velikim iskustvom u području automobila, gospodarskih vozila i kamp vozila. 

Kao jedna od vodećih Rent a Car agencija za kamp vozila nudimo širok izbor kampera raznih proizvođača. U floti imamo kampere za od 4 do 6 osoba. Ponosimo se i svojom širokom flotom cargo vozila, odnosno gospodarskih vozila a posebni smo i po nekoliko luksuznih automobila za osobne potrebe.

No, bez obzira koja vrsta vozila Vam je potrebna i na koji rok; Trophy Rent a Car će svojim iskustvom, znanjem i ljubaznošću svojih djelatnika uspješno odgovoriti na svaki zahtjev svojih korisnika.

Podjeli sadržaj

Zona za korisnike

Što sve treba znati prilikom najma

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE Više informacija »