Novosti

Predstavljamo kamper: Burstner Lyseo Time 660A

Lyseo Time 660 A jedan je od većih kampera iz naše bogate ponude najma kampera. Saznajte što će vam sve ovaj luksuzni kamper ponuditi kako bi vaš godišnji odmor bio nezaboravno iskustvo.

Trophy Rent a Car u svojoj ponudi ima veliku flotu kampera, koja se kreće od malih kampera poput Hymercar Ayers Rock, sve do velikih kampera za 6 osoba kakav je upravo Burstner Lyseo Time 660 A kojeg ćemo danas predstaviti.

Lyseo Time A 660 dolazi sa snažnim 2,3 Multijet motorom iz Fiata. Ovaj jaki, ali štedljivi motor sigurno će vas dovesti na vase odredište, bez obzira koliko blizu ili daleko ono bilo.


Kamper je dugačak 6,5m, a širok 2,33m. Dimenzije su to koje znače da ćete s kamperom i dalje jednostavno upravljati, a za njegovo korištenje dovoljna vam je B kategorija.


Lyseo Time 660 A smjestit će 6 osoba. Za vrijeme putovanja dostupna su 2 sigurnosna pojasa u kabini vozača, dok se ostala 4 nalaze u stražnjem dijelu kampera. Tijekom putovanja na raspolaganju su vam i brojne funkcije za udobnost tijekom puta poput tempomata, klimatizirane kabine te mogućnost za spajanje USB ili i-Pod playera.


U svojoj noćnoj konfiguraciji Lyseo Time 660 A ima 4 kreveta:

  • Jednostruki krevet 0.8m x 2.1m
  • Jednostruki krevet 0.8m x 2m
  • Bračni krevet 1.3m x 1.9m
  • Bračni krevet 1.4m x 2.1m

Kao zalihu svježe vode Lyseo Time 660A ima tank veličine 105L. Tank za tkz. sivu vodu je 90L. U taj tank odlazi sva otpadna voda osim one iz WC-a, kojeg Lyseo Time 660A ima. Otpada voda iz WC-a ima zaseban tank od 20L.
Lyseo Time 660A dostupan je za najam u našoj poslovnici na Jankomiru ili putem naše web-stranice. Cijena za ovaj veliki kamper je samo 814,73kn po danu, što znači da kampiranje za 6 osoba u ovom kamperu može biti jako povoljno. Osim samog kampera nudimo veliku količinu dodatne opreme poput bicikala, stolova i stolica za kampiranje i ostalih rekvizita potrebnih za ugodan odmor.


Kako izgleda unutrašnjost ovog kampera možete pogledati i OVDJE

Podjeli sadržaj

Zona za korisnike

Što sve treba znati prilikom najma

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE Više informacija »