Novosti

Povećava se kvaliteta hrvatskih kampova!

Poznato je da su hrvatski kampovi jedni od bolje ocijenjenih u regiji ali i Europi. Prema ADAC-u, njemačkom automobilističkom klubu, ove godine kvaliteta kampova u Hrvatskoj porasla je za 3%!

Kvaliteta hrvatskih kampova i ove godine je u porastu. Iako naši kampovi već odavno slove za jedne od najkvalitetnijih u Europi, svake godine je sve više noviteta i poboljšanja zahvaljući kojima kamping u Hrvatskoj svake godine bilježi porast noćenja.  

ADAC, najveći europski autokul, je tako ove godine ocijenio kvalitetu hrvatskih kampova za 3% većom ocjenom nego lani, dok je najveći porast kvalitete doživjela regija Šibenik sa porastom od čak 14,3%!

Najvišu kvalitetu i ove godine odnijeli su kampovi u Istri, koji postižu ocjenu od 4,1 od 5.

Odlična vijest je i ta da su uz 5 postojećih oznaku ADAC Superplatz, kojom se označavaju kampovi najviše kvalitete, ove godine dobilo još 5 hrvatskih kamping mjesta, te ih tako sada imamo ukupno 10:

Kako je u Trophy Rent a Caru u tijeku srpanjska akcija na najam kampera i odobravamo 20% popusta na najam svih kategorija kampera, imate savršenu priliku za posjetiti neke od ovih ili stotine drugih odličnih kamp mjesta u Hrvatskoj o kojima smo i mi pisali.

Svakako provjerite našu PONUDU KAMPERA.

Podjeli sadržaj

Zona za korisnike

Što sve treba znati prilikom najma

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti. Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite SLAŽEM SE Više informacija »